+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Luftbilleder

Er du interesseret i at få taget luftbilleder af dit hus, din grund eller noget helt andet? Så har vi hos Shotr den helt rigtige ekspertise inden for dette område. Vi kan stille en professionel fotograf til rådighed, som kan hjælpe dig med at fange nogle gode luftbilleder, hvor end du ønsker, at de skal tages. Vi har store erfaringer med at tage luftbilleder for virksomheder, som gerne vil have et billede over deres bygninger samt billeder af eksempelvis campingpladser, som skal bruge luftbilleder til deres markedsføring. Alt vi skal bruge hos Shotr er lidt viden om, hvordan du forventer at dine luftbilleder skal være, og om du har et ønske om, hvor de skal tages. Så sørger vores fotograf for at møde op på rette sted for at skyde nogle gode og skarpe luftbilleder, som lever op til dine forventninger.

Vores drone fjerner alle begrænsninger

Hos Shotr anvender vores fotograf en drone ved mange af de luftbilleder, vi tager. Dronen gør det muligt at tage luftbilleder hvor som helst, og den fjerner dermed stort set alle begrænsninger. Vi har alt det udstyr, som kræves for at tage gode luftbilleder med en drone, og samtidig er vores fotograf veltrænet i at flyve med dronen, så alle luftbilleder kan tages under sikre forhold og fra de bedst mulige vinkler. Når billederne er taget, kan vi hos Shotr og hjælpe med professionel billedredigering, så dine luftbilleder bliver så gode som muligt.

Kontakt os og hør mere om luftbilleder

Har du eller din virksomhed interesse i at få taget luftbilleder, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 50 20 86 00 til at svare på alle dine spørgsmål omkring luftbilleder.

Vores fotograf er åben for enhver opgave, og vi ser blot en anderledes opgave, som en spændende udfordring. Kontakt os i dag hvis du gerne vil vide mere om luftbilleder eller fortælle os om din idé til et luftbillede.