+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Shotr sætter gang i dit boligsalg

Er du ejendomsmægler? Udlejer? Eller privat boligejer? Boligmarkedet kan være en svær størrelse – men vi hjælper dig på rette vej her hos Shotr. Vi tilbyder en komplet pakkeløsning, som sikrer, at dine boliger kommer ud over stepperne.

En samlet og skræddersyet pakke

I en samlet pakke fra Shotr får du både ejendomsfotografering, ejendomsvideo og skarpe ejendomsbeskrivelser. Alt hvad du skal bruge for at sælge en bolig.

Kvaliteten er i top, servicen er i top – og vi skræddersyer altid det skrevne og visuelle materiale fra bolig til bolig.

Et kompetent og kreativt team

Vi er et team med alle værktøjerne i orden. Kombinationen mellem en professionel fotograf og en professionel tekstforfatter giver dig som mægler et fremragende resultat.

 

Den perfekte cocktail

Vi er et team bestående af dedikerede og rutinerede ordsnedkere samt professionel fotograf med blik for detaljen. Dette giver det perfekte mix, som skal anvendes til gode salgsannoncer. Vi sætter en ære i at levere velskrevne tekster og salgbare billeder af højeste kvalitet.

Vi er dygtige og overholder altid vores deadlines. Kontakt os allerede i dag, og din ejendom vil snart finde sin vej ud af boligmarkedet igen.