+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

DRONEBILLEDER

Er du på udkig efter en fotograf, der kan hjælpe dig med at tage dronebilleder? Så kan vi hos Shotr servicere dig på flere måder og sørge for, at du får netop de dronebilleder, som du går og drømmer om. Vi har stor erfaring med at styre vores drone, hvilket gør, at vi kan komme vidt omkring for at tage de helt perfekte dronebilleder. Vores drone gør det muligt at tage billeder fra placeringer, hvor man ikke selv kan være med et kamera. Der kan eksempelvis tages billeder af et hus fra luften, billeder af en båd ude over vandet samt mange andre steder. Fotografering med en drone skaber et væld af forskellige muligheder for vores fotograf, som kan tage professionelle dronebilleder af eksempelvis hele din grund med hus, landskab og meget mere.

Professionel hjælp til dronebilleder

Flere og flere vælger selv at investere i en drone, men det kræver en del erfaring samt ekstraudstyr for at tage gode dronebilleder. Hos Shotr har vi alt det nødvendige udstyr, og vores fotograf har stor erfaring med at styre dronen. Vi kan derfor tilbyde professionel dronefotografering, og vi sætter ingen grænser for vores opgaver. Vi vil meget gerne høre om dine idéer til dronebilleder, og vi vil gå lagt for at gøre dem til virkelighed. Når billederne er taget, hjælper vi også med billedredigering, så vi kan give dig skarpe og flotte dronefotos.

Ring i dag, og hør mere

Ved dronefotografering kan vores dronefotograf i samarbejde med dig udarbejde en plan for, hvor og hvornår dine dronebilleder skal tages. Alt efter dine ønsker kan selve fotograferingen planlægges på forhånd, men vi kan også tilpasse os, hvis du skulle få nye idéer på dagen, hvor fotograferingen foregår.

Vil du gerne vide mere om, hvad vores dronefotograf kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på 50 20 86 00, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål.