+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Dronevideo

Søger du en professionel fotograf til at optage dronevideoer til dig eller din virksomhed? Der er næsten ubegrænsede muligheder, når det kommer til de muligheder, du har med dronevideoer. Hvis du står og mangler knivskarpe billeder eller videoer taget fra luften, og du ikke har lyst til at investere i klatreudstyr eller en dyr helikoptertur, så er en dronevideo fra Shotr noget fra dig.

Med en drone er det muligt at optage videoer og tage billeder fra luften samt udforske steder, det normalt ville være umuligt for en almindelig fotograf at nå. Hvad enten du ønsker billeder fra luften af natur, byggerier, byliv, vandsportsaktiviteter eller lignende, så er det altid en ny og unik vinkel, når man optager fra luften. Det hele er selvfølgelig i bedste kvalitet.

Hvilke muligheder er der ved dronevideoer?

Droneflyvning har i de seneste år været revolutionerende for fotografi- og videobranchen, da det har givet en billige og nemme måder på at optage velproducerede og kvalitetsrige videoer fra luften – alt mens man står og har fuld kontrol nede fra jorden. Nedenfor er listet nogle af de muligheder, du kan få med en dronevideo fra Shotr:

  • Flyve tæt på ellers uopnåelige objekter – også i bevægelse
  • Lave flotte og fascinerende optagelser fra luften
  • Nemt og billigt få billeder af din ejendom fra luften hvis den skal sælges
  • Hvis du er ved at bygge nyt, kan du følge processen fra luften i HD

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dronevideoer. Så hvis du har et projekt eller en opgave, hvor du godt kunne bruge optagelser fra en unik vinkel, kan det være, at vi kan hjælpe dig.

Fortæl os om dine ønsker

Vi glæder os til at høre om dine projekter og ønsker, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 50 20 86 00 eller på e-mail kontakt@shotr.dk og få et uforpligtende tilbud. Så skal vi nok hjælpe dig med at få optaget den dronevideo, du går og mangler.