+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Skab et levende indtryk af boligen

Et billede siger mere end 1000 ord. Men hvad gør en video så? Vores ejendomsvideoer giver et levende indtryk af boligen, som i den grad vil skabe stor interesse.

På en innovativ og kreativ facon fremhæver vi boligen, som øjeblikkeligt vil springe i øjnene. En video giver et fremragende indtryk af alle hjørner og afkroge af boligen. Hurtigt vil man opnå en fornemmelse af den samlede ejendom samt dens unikke udtryk og stil.

En virtuel guidet rundtur

Udvid den klassiske og traditionelle salgsannonce med en video. Straks vil du være langt foran dine konkurrenter. Måske sidder der en potentiel køber i den anden ende af landet, og her kan en video være en fremragende suppleant til fremvisningen.

Her hos Shotr sammensætter vi en video med professionel lyssætning, som giver en glimrende gennemgang af hele ejendommen. I videoen er der ligeledes mulighed for at fremvise ejendommens fantastiske omgivelser, herunder naturområder, indkøbsmuligheder samt dens generelle beliggenhed.

Samtidig klarer ejendomsvideoer sig strålende på de sociale medier. Med en video har du altså også materiale, som du kan smide på Facebook og Instagram, der formentlig vil skabe en masse visninger. Videoerne er stemningsfulde og levende, som giver en unik mulighed for at realisere boligdrømme.