+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Erhvervsfotograf

Står du og mangler erhvervsportrætter af dine medarbejdere i din virksomhed i Ikast, Herning eller omegn? Så har vi hos Shotr udstyret og kompetencerne til at få dine medarbejdere og kollegaer til at vise sig fra deres bedste side og få sammensat en professionel og kvalitetsrig række erhvervsportrætter, du kan få gavn af til virksomhedens billede udadtil. Vi tilbyder fotografering til erhvervsportrætter i hele Midtjylland.

Og lige præcis det billede udadtil er en vigtig bestanddel i en god og sund virksomhed. Det skaber nærhed og tillid virksomhed og kunde imellem, og et erhvervsportræt sørger for en form for professionalisme og seriøsitet over virksomhedens image som helhed.

Fordelene og mulighederne ved erhvervsportrætter er mange hos Shotr, og det vil blive udpenslet i de kommende sektioner, hvor du også kan læse om nogle af de egenskaber og konkurrencedygtige priser, vi stræber efter at opfylde, når vi arbejder med portrætfotografier til erhverv i Ikast, Herning og omegn.

Det er vigtigt, at kvaliteten er i top, når det kommer til erhvervsportrætter og virksomhedens billede udadtil. Ufokuserede, kvalitetsfattige og generelt dårligt producerede billeder er noget, kunderne opfanger hurtigt. Så hvorfor ikke gøre dig, din virksomhed og dine medarbejdere den tjeneste, at få jeres erhvervsportrætter fotograferet og redigeret af en professionel fotograf, der brænder for sit arbejde, og som mixer kreativitet og erfaring med jeres ønsker og behov?

Hvad kan erhvervsportrætter bruges til?

Erhvervsportrætter er typisk brugt som portrætter af medarbejdere, ledelse og andet i en virksomhed. Det skal fungere som et af virksomhedens mange billeder udadtil, og de også er noget af det første, kunderne ser, når de besøger jeres hjemmeside eller læser i en brochure. De er derfor en essentiel del af jeres marketing, og de kan anvendes i mange PR-mæssige sammenhænge. Det er altid rart og betryggende for kunden, at der er et ansigt på den person eller det firma, som der handles med.

Typisk består erhvervsportrætbilleder af profil- eller ansigtsbilleder med enten en sort, hvid eller grå baggrund. Det kan være fotografier eller portrætter af enkeltpersoner eller grupper i vores studie i Ikast, eller det kan være i jeres miljø i Midtjylland eller omegn. Miljøportrætter er unikke, da det er et portræt, der afspejler sig i dit erhverv eller din stilling, som fortæller virksomedens historie. Det giver kunden et indblik i din dagligdag, og hvad de kan forvente af produktet eller virksomheden.

Der er herunder oplistet nogle primære punkter indenfor marketing og PR, hvor erhvervsportrætter er særligt gavnlige.

Gode anvendelsessteder til erhvervsportrætter:

 • På virksomhedens hjemmeside under ’kontakt’ eller ’om os’
 • I mails, fax eller breve sendt fra virksomhedens medarbejdere til kunderne
 • I brochurer, der udleveres til kunderne i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt
 • På plakater og andre reklamer, hvor virksomhedens ydelser specificeres
 • Til billeder eller bannere, der benyttes som pynt og stilsætning af virksomhedens interiør
 • På visitkort og diverse medarbejderportaler
 • Til at hænge ved siden af navneskilte på døre til individuelle kontorer
 • Billeder af hele afdelingens medarbejdere i en kollage inden kunden træder ind ad døren
 • Dekorative muligheder i firmaets spise-, køkken-, opholds- eller gangområder

Uanset hvilke planer du har gjort dig, så er mulighederne mange. Det handler om, hvad du skal bruge portrætterne til, og så vil vi hos Shotr tilbyde den bedste løsning, vi kan stå inde for.

Personliggør dine medarbejdere over for dine kunder

Erhvervsportrætter har en mere mærkbar virkning på kunderne, end hvad du måske lige går og regner med. Ved at personliggøre virksomheden i form af erhvervsbilleder bygges der en bro mellem firmaet og dine kunder. Det skaber nærhed, tryghed, professionalitet, seriøsitet og en imødekommenhed, der er en del kunder, der søger efter, når der skal de skal ud og vælge, hvor de skal lægge deres penge.

Når kunden kan sætte ansigt på sine handelspartnere, skabes der en kontakt og et nærvær, som er essentielt for begge parter. Man kan sige, at et godt erhvervsportræt har til formål at sætte ansigt på virksomheden, inden den første kontakt overhovedet er lavet. Det har en god virkning på virksomhedens image og PR-muligheder.

Hvis en kunde besøger jeres hjemmeside for første gang eller ser en brochure omkring jeres produkter, er der meget lidt tid til at overbevise kunden om, at I skal lave forretning sammen. Derfor er et erhvervsportræt en utrolig god løsning, når du skal præsentere dine medarbejdere som seriøse og professionelle i deres fag, at erhvervsportrættet er lavet under helt rigtige forhold.

Derfor skal dine erhvervsportrætter tages af en professionel fotograf

Professionelle erhvervsportrætter har også andre fordele end gode kunderelationer. Man kan sige, at man hurtigt selv kunne tage nogle billeder ved en hvid væg med sin iPhone, men der vil man hurtigt finde ud af, at der mangler en fotografs touch. Hvorfor nøjes med kvalitetshaltende billeder, når vi hos Shotr tilbyder fotografering i Ikast, Herning og omegn, der med garanti giver din virksomhed et professionelt touch?

Der er rigtig mange visuelle og opstillingsmæssige fordele ved at hyre en fotograf, der har styr på sit kram. Faktorer som lys, skygger, position, vinkling og redigeringsprocessen bagefter er alt sammen noget, der er svære at forholde sig til, hvis ikke man har et erfarent øje på sagen. Det er dog ikke ensbetydende med, at alt arbejde er overladt til fotografen, da du som kunde også har indflydelse på billederne, der bliver udvalgt til forbedring samt hvilken historie, du ønsker, billederne skal fortælle.

At få taget billeder kan for nogle være en ubehagelig og ukontrollerbar oplevelse. Det er derfor vigtigt at have en professionel fotograf til at diktere fotograferingen og hjælpe med at finde ro og tryghed. Mange føler sig nervøse og utilpasse foran kameraet, og det kan nemt ses på det færdige produkt. Hos Shotr vil vi gå langt for at skabe en let og uformel stemning, så det endelige resultat udtrykker imødekommenhed, selvtillid og skarpsindighed. Det giver dig de flotteste og mest brugbare billeder, og det giver dine medarbejdere en god oplevelse. Fotografering kunne endda i sidste ende fungere som en teambuilding øvelse, der giver et boost af selvtillid og sammenhold på arbejdspladsen.

Her oplistes en kort opsummering af de mange fordele ved at få taget professionelle erhvervsportrætter:

 • Forbedring af relationen mellem kunder og virksomhed
 • Godt udadtil billede der viser professionalisme og imødekommenhed
 • Kvalitetsrige fotos til diverse markedsføringsprojekter og PR-muligheder
 • Der sættes ansigt på virksomheden, inden første kontakt er lavet
 • En fotografs touch sikrer kreativitet og kvalitet
 • Skarp redigeringsproces hvor de bedste billeder bliver bedre
 • Nervøsitet erstattes med ro, der giver humørrige og gode billeder
 • Øger selvtillid og sammenhold på arbejdspladsen

Der er altså mange gode grunde til at få taget erhvervsportrætter af en professionel fotograf.

Konkurrencedygtige priser på erhvervsportræt i Midtjylland og omegn

Hos Shotr tilbyder vi kvalitetsfotografering af erhvervsportrætter i blandt andet Ikast og Herning. Så hvis du står og mangler billeder til din virksomhed i Midtjylland eller omegn, så har vi konkurrencedygtige priser og en talentfuld fotograf til din rådighed.

Vi er passionerede omkring vores arbejde og stræber altid efter at opfylde dine ønsker, mens vi alle får en god dag og de bedst mulige billeder ud af det. Vi har professionelt udstyr, så du kan vide dig sikker på, at kvaliteten er i top.

Der er mulighed for on-location billeder eller fotografering i vores studie i Ikast. Alt er selvfølgelig i topkvalitet og med redigering af de udvalgte billeder, så jeres erhvervsportrætter står ekstra skarpt og flotte. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at få lavet professionelle billeder til sin virksomhed, og det behøver heller ikke koste en formue at få en fotografs touch til at forbedre dine markedsføringsmuligheder.

Så hvis nogle af de punkter, som er nævnt i de ovenstående afsnit, er noget for dig, så er der en god chance for at vi kan hjælpe dig med at få taget de helt rigtige erhvervsportrætter af dine medarbejdere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vil rigtig gerne høre, hvilke planer I har for erhvervsportrætter i jeres virksomhed samt fortælle jer om, hvordan vi kan hjælpe med at få taget præcis de billeder, I mangler til firmaet. Det vigtigste for os er, at I får et resultat, der er brugbart og i topkvalitet.

Såfremt du ønsker at få et tilbud på erhvervsportrætter til din virksomhed i hele Midtjylland, har vi hos Shotr en professionel og kvalitetsbevidst erhvervsfotograf til dig, der vil have de bedste billeder. For et uforpligtende tilbud er du mere end velkommen til at ringe på telefon 50 20 86 00 eller skrive på e-mail kontakt@shotr.dk, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Du kan også benytte vores kontaktformular på vores hjemmeside, www.shotr.dk, hvor du også kan tjekke flere af vores ydelser og tilbud ud samtidig.

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for fotografering og videooptagelser, så der er helt sikkert noget, du finder interessant. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.