+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Eventvideo

Eventvideoer fra konferencer, messer, jubilæer, produktlanceringer m.fl. kan bruges med stor effekt i din virksomheds markedsføring. Er du på udkig efter en erfaren fotograf, som kan tilbyde dig professionelle billeder, video og billedredigering, der til slut bliver til en sammenklippet eventvideo? Hos Shotr kan vi tilbyde alle disse ting. I samarbejde med dig kan vi udarbejde en god eventvideo, som kan vise de største øjeblikke og give et referat i billeder af dit event.

Hos Shotr stiller vi en fotograf til rådighed, som vil være til stede ved dit event for at skyde de helt rigtige billeder og videoer til eventvideoen. Med ønsker fra din side om, hvad der skal være med i videoen, kan vores fotograf sørge for at være de rette steder på de rette tidspunkter, så han kan få de bedste videoer og billeder i kassen.

Det kan fx være svært at filme godt fra en messe. Det kræver en professionel fotografs erfaring og viden om videoproduktion. Her kan en løsning være dronevideo, hvor Shotr’s fotograf filmer hele begivenheden oppefra.

Vi besidder stor erfaring med både store såvel som små events, og vi har gennem tiden hjulpet mange private ved eksempelvis konfirmationer, bryllupper, fødselsdage med mere. Derudover har vi hjulpet ved store sportsarrangementer, festivaler og andre former for events.

Professionel eventvideo til en god pris

Ved enhver opgave stiller vi hos Shotr en professionel og erfaren fotograf til rådighed, så vi kan sikre, at vi har gode billeder og videoer at arbejde med, når vi skal klippe dem sammen til din eventvideo. Gode billeder og videoer giver i sidste ende det bedste resultat, og derfor er det vigtigt at anvende professionelt udstyr til fotograferingen.

Vores fotograf vil, til jeres event, medbringe alt det udstyr, der kræves for at tage de billeder og videoer, der i sidste ende skal blive til en eventvideo, som opfylder dine ønsker og behov – og som I dele på sociale medier, jeres hjemmeside og generelt anvende i markedsføring eller til produktdemonstration. Selvom vores fotograf vil være til stede for at optage og fotografere, mener vi ikke, at det skal koste jer en formue at skabe gode minder fra dagen eller dagene med en professionel eventvideo. Derfor tilbyder vi hos Shotr at udarbejde en eventvideo til en god og fair pris, som er til at betale.

Vi tager os tid til enhver opgave, så vi i sidste ende kan give dig et godt resultat.

Få en sammenklippet og redigeret eventvideo

Når vi udarbejder en eventvideo til dig, kan vi give garanti for, at du i sidste ende vil få et godt resultat, som matcher dine ønsker. Med vores professionelle fotograf til stede ved dit event kan vi sikre, at der er kreative billeder og optagelser at arbejde med, når vi skal klippe din eventvideo sammen.

Vi sørger for at få alle højdepunkterne med fra start til slut, så eventvideoen kan give et billede af hele forløbet samt genskabe minder fra de største øjeblikke. Disse øjeblikke kan aftales delvist på forhånd, og nogle vil opstå spontant. Når dagen eller dagene til dit event er ovre, så starter vores klippe- og redigeringsarbejde.

Vi har professionelle folk på opgaven, der ved, hvordan en eventvideo skal sammenklippes og redigeres korrekt, så din eventvideo i sidste ende bliver betagende, iøjenfaldende og ikke til at slippe. Når du modtager den færdige eventvideo fra os, kan du blot trykke afspil, læne dig tilbage og nyde alle de gode minder.

Eventvideo fra luften

Hos Shotr har vi alle de fornødne materialer, der kræves for at optage video og fotografere fra flere forskellige vinkler. Vores fotograf vil under din event være med på jorden for at få stemningen med på alle billeder og videoer, men vi kan også tilbyde dronebilleder, som kan give et overblik fra luften. Billeder fra luften kan især være gode til store events så som festivaler eller store sportsarrangementer, hvor mange mennesker deltager. Luftbilleder kan give din eventvideo et overblik over, hvor stor en plads de mange mennesker færdes på. Ved eventuelle koncerter kan man fra luften lettere se, hvor mange mennesker der har været samlet til et af højdepunkterne på en festival. Vores billeder fra luften kan med andre ord gøre din eventvideo mere spændende og mere informerede omkring, hvor stor din event har været.

Stor erfaring med festvaller, sportsarrangementer, løb med mere

Hos Shotr har vi gennem mange år lavet et væld af forskellige eventvideoer til mange forskellige arrangementer. Vi har store erfaringer med at lave eventvideoer til forskellige festivaler, hvor vi gennem hele festivalen er med for at tage gode stemningsbilleder og videoer af de mange glade deltagende mennesker. Vi sørger for at være til stede under højdepunkterne så som visse koncerter, hvor mange mennesker vil være samlet på et sted på en gang.

Udover festivaler har vi også store erfaringer med eventvideoer til flere forskellige sportsarrangementer. Vi har blandt andet lavet eventvideo til fodboldstævner, hvor vores fotograf har taget billeder og videoer af forskellige kampe, og han har fanget stemningsbilleder af tilskuere samt andre deltagende ved stævnet. Vi har også været med til forskellige løb, hvor mange løbere og tilskuere har været samlet omkring et maraton. Uanset hvilken form for event der er tale om, så kan vi hos Shotr være til stede med vores fotograf og i sidste ende sammensætte en eventvideo, der kan vise de gode minder og måske lokke flere til at deltage til en kommende event.

Anvend din eventvideo til markedsføring

En god eventvideo kan anvendes til mere end blot at sikre sig selv og andre gode minder fra et bestemt arrangement. Arrangørerne af eksempelvis løb, sportsarrangementer og festvaller kan anvende deres evenvideo til markedsføring. En sammenklippet event video fra os kan tilpasses til en bestemt målgruppe, hvis dette ønskes. Når vi klipper en video sammen, kan vi tage højde for, hvilke højdepunkter og hvilken gruppe mennesker der skal være med. Til en festival deltager mange forskellige typer af mennesker, men i vores sammenklipning kan vi, alt efter dine ønsker, sammensætte en eventvideo hvor der primært kun er unge mennesker med. En eventvideo med mange unge mennesker kan måske være med til at lokke flere unge mennesker med næste år. Kort sagt kan vi hos Shotr tilpasse dine eventvideo efter dine ønsker, så du gennem din eventvideo kan sende netop det budskab, du ønsker at udsende til potentielle kommende deltagere.

Tekst til din eventvideo

Når vores fotograf har fotograferet og optaget billeder og videoer fra dit event, så starter vores redigerings- og klippearbejde. Dette arbejde kommer til at udforme din eventvideo, og vi giver dig muligheden for at tilføje tekst i din video, hvis dette ønskes. Teksten kan tilpasses alt efter dine ønsker, og kan sende netop det budskab, som du gerne vil. Alt vi skal bruge er information omkring, hvad der skal stå, og hvornår du ønsker, at det skal forekomme i din eventvideo. Så sørger vi for at udarbejde din eventvideo, så den tilpasser sig efter dine tekstønsker. Vi kan med andre ord gøre din eventvideo mere informerede omkring din event, og vi kan tilpasse din video, så den passer til det formål, som du ønsker at bruge den til.

Eventvideo til privatpersoner

Hos Shotr har vores fotograf været med til et væld af forskellige events hos private. Vi har været med til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer med mere hvor vi har taget gode billeder og videoer, som senere er blevet klippet sammen til en eventvideo. En eventvideo kan efter mange år hurtigt bringe de gode minder frem fra dagen. Den er ofte sjov at finde frem mange år efter for at se, hvordan hele festen forløb dengang. Vælger I at anvende Shotr til at udarbejde en eventvideo af jeres arrangement, så vil vores fotograf neutralt være til stede til festen for at tage gode billeder og videoer. Han vil fokusere på at fange de gode og mindeværdige øjeblikke, og med ham til stede kan I blot nyde festen uden at bekymre jer om, om nogen husker at tage billeder. Efter festen sørger vi hos Shotr for at sammenklippe og redigere dagens og aftenens højdepunkter, så vi kan sammensætte en god eventvideo til jer. Videoen kan sammensættes efter jeres ønsker, men ofte oplever vi, at folk ønsker en eventvideo, som tager dem med gennem hele dagen fra start til slut.

Kontakt Shotr og fortæl os om dine idéer til din eventvideo

Uanset om du ønsker en eventvideo til erhvervsmæssig eller privat brug, så kan vi hos Shotr hjælpe dig med at udarbejde den. Vores fotograf sørger for at fange de rigtige øjeblikke både på billeder og på video, så du kan gense højdepunkterne fra din event. Vi er åbne for alle idéer, når det kommer til din eventvideo. Alt du skal gøre er at kontakte os på telefon 50 20 86 00 og fortælle os om dit arrangement og dine idéer til din eventvideo. Så sørger vi for at vores fotograf er til stede i rette tid, så vi kan fotografere og filme de deltagende gæster til din event. Til slut sørger vi for at redigere og sammenklippe alle billeder og videoer fra dagen eller dagene, så vi kan give dig en eventvideo, der kan være informerende eller bringe de gode minder frem fra din event.