Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/shotr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Studie - shotr
+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Studiebilleder

Står du og mangler billeder til hylden derhjemme eller visitkortet på arbejdet, så kan du med studiebilleder fra Shotr få opfyldt de ønsker, som du måtte have hertil.

Der er mange fordele, når det kommer til at fotografere billeder i et studie. Her er fotografen på hjemmebane, da han kender omgivelserne, lysforholdende og vinklingen som sin egen baglomme. Det sikrer dig, at fotograferingen bliver udført professionelt og med høj kvalitet, som i sidste ende giver dig et godt resultat. Når fotografen er i sit studie, har han alle muligheder for at skabe og opsætte kreative og æstetisk flotte situationer, vinkler og poseringer, der giver dig de bedste for pengene.

Professionelle studiebilleder til overkommelige priser

Hos Shotr tilbyder vi fotograferinger til overkommelige priser i vores studie i Ikast. Her er vi selvfølgelig med under selve fotograferingen, hvor vi mixer dine idéer og ønsker med vores faglige kompetencer og kreative indgangsvinkler, men vi står også for behandling af billederne, hvor vi vha. fototekniske hjælpemidler bringer dine billeder til live. Det føler vi skaber det bedste produkt i sidste ende.

Med studiebilleder fra Shotr er der mange muligheder for, hvad du kan benytte dine fotografier til – hvad end det er til visitkort, diverse internetprofiler, gaver, collagebilleder, brochure, familiebilleder eller noget helt andet. Vi fotograferer både enkelt- og gruppebilleder, og vi sikrer os, at farver, lys og skygger mm. alle lever op til professionelle krav.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi har at tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 50 20 86 00 eller på e-mail kontakt@shotr.dk, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på studiebilleder.