Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/shotr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
On location - shotr
+45 50 20 86 00 kontakt@shotr.dk

Location billeder

Har du brug for en fotograf til at tage location billeder i hjemmets trygge rammer eller i parkens flotte natur? Så kan vi hos Shotr tilbyde professionelle og prisvenlig fotografering, der med en kreativ og skarpvinklet indstilling indfanger dine fotografiønsker.

Med locations billeder er du selv med til at bestemme, hvordan du ønsker, at omgivelserne og naturen afspejles i billederne. I modsætning til et studie, hvor man er begrænset af studiets omgivelser og inventar, kan man med locations billeder give fotografen bedre muligheder for at arbejde frit, med hvad end der måtte være på det givne sted. Det giver mulighed for naturlige og on-site inspirerede billeder, der fanger detaljer og vinkler, som der ellers ikke ville være mulige at opnå i et normalt studie. Man kan sige, at billederne får tilføjet mere kant og bliver mere unikke.

Smukke location billeder i hele landet

Hos Shotr tilbyder vi at tage billeder på en specifik lokation, som du bestemmer, til enhver begivenhed i hele landet. Mulighederne er mange, og det giver vores fotografer frit spil for at fange og personliggøre jeres minder på billeder ved et smukt sted, der måske har en personlig tilknytning til jer.

Gode idéer til mulige lokationer:

  • I haven til en studenterfest eller børnefødselsdag
  • Ved stranden til det specielle bryllup
  • Konfirmationsbilleder i den lokale park
  • Ved havnen til indvielse af farfars nye båd
  • Personalefesten på arbejdet eller i et forsamlingshus

Der er selvfølgelig mange andre muligheder, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Kontakt os og hør om mulighederne

Hvis du har en opkommende event eller begivenhed, som du gerne vil have fotograferet, så skynd dig at kontakte og os høre om mulighederne. Vi glæder os til at høre om dine planer og dele de idéer, vi har, med dine.

Kontakt os på telefon 50 20 86 00 eller på e-mail kontakt@shotr.dk.